Meet Me Halfway



Antligen kommer Black Eyed Peas ut med en bra låt med en riktigt bra video. Inte för mycket naked Fergie och en bra refräng. det enda som stör mig är Taboos rap, men han är almänt störnde, så det var ju ingen överraskning.

Dop

Hej. Idag har jag varit på dop i täby. Det var trevligt. jag blev attackerad av småbarn. Det låter väl också trevligt?

Imorgon tror jag att jag ska åka till biblioteket och så måste jag köpa en borste. Och grejer att baka med.

Jag tänkte bara lägga in det här:

“In three words I can sum up everything I've learned about life. It goes on.” -- Robert Frost

enligt mig är Mr. Frost ett geni. Om ni har tid över så kolla in hans poesi. Wow, vad utbildad och kulturell jag lät.

"gå och läs lite poesi, för det har jag gjort"...

Med det säger jag godnatt.


Muse

Såååå, igår var jag på Muse. WOWOWWOWWOWOOWOWW!!! UNDERBART, PAMPIGT, SPEKTAKULÄRT, BOMBASTISKT!! Alltså i äkta Muse anda.

Jag köpte en tröja och en poster efter konserten.




Eftersom jag hade på mig min Starlight tröja så var jag tvungen att stå pp och hoppa till den här låten. Och det var assvårt att hoppa så jag höll på att ramla både framåt och bakåt.


 

 

Efter Starlight körde de stenhårt med sina kändaste och bästa låtar, så jag stod nog upp och sjöng (läs skrek) på alla låtar efter det.

 

 



Så långt ifrån den här videon är filmad, ungeär så nära stod jag. SÅ NÄRA! MATTHEW STOD OCH SPELADE SÅ EFFING NÄRA MIG NÄR JAG; GALNA TANTEN I TIGHT RÖD TRÖJA NÅGRA RADER BAKOM MIG, OCH OM NI LYSSNAR I SLUTET SÅ HÖR NI ASMÖRKA WHOOOO, DET VAR NÅGRA KILLAR I MIN ÅLDER. VI STOD UPP OCH ÄGDE SÖNDER HELA SEKTIONEN! 

Ome, vad det är svårt...

Hej, idag ska jag på muse, ville bara påminna er.

Men, nu har jag bestämt att jag inte ska se fler scener ur New Moon. Så beslutet är taget. Inga mer Entertainment Tonight klipp, inga fler filmade läckta klipp.

Det är inte det att jag inte VILL se dem, bara inte ännu. Jag vill inte se Breakupscenen förän midnatt den tjugonde. Jag vill sitta i min biostol och hålla på att dö av Kstew och Rpatzz heartbreak. Inte nu i crappig kvalité på datorn. 


Så, ing mer spoliers överhuvudtaget förutom promobilder på Edward...*snap back to reality* Ahem, så det här är vad jag vill säga:

[True_Love_Waits_by_xLizabeth_thumb.jpg]

Florence And The Machine @ The Mercury price, how I love you!

Hej!
Jag tänker visa er anledningen varför jag älskar Florence Welch och hennes maskin.

 

 

Visar ni mig någon som är lika fantastisk live ( förutom Muse ) så kanske jag slutar snacka om henne.

Imorgon ska jag på Muse!






Muse och Florence är två av få band som faktiskt är lika bra, om inte bättre live.

//Jonna

Bon Iver

Hej. Jag har märkt att det är löjligt underhållande att skriva om musik. Så det tänker jag göra idag också. Fast idag blir det Bon Iver istället för Florence + The Machine.



Bon Iver är ett band med Justin Vernon i spetsen. Bon Iver står för Bon Hiver vilket betyder bra vinter på franska. Bon Iver släppte sitt debutalbum For Emma, Forever Ago 2007. Sen dess har de släppt Bloodbank, vilket är en Ep med fyra låtar.

Jag ska ge er min favorit som heter just Bloodbank. Killen som har gjort den här videon är ascool och har gjort videor till några av mina favoritlåtar.





Om man ska beskriva Bon Iver så skulle jag nog säga att det är lite Singer-Songwriter, Indie och Folk. De har lite samma sound som Iron & Wine.

Så,
Jag skriver kanske om något annat band (som ingen därute gillar säkert)

//Jonna

Florence + The machine

Hej! Jag tänkte berätta för er om ett av mina favoritband just nu. Så titeln på inlägget så förstår ni vilket jag menar.



Det här är Florence Welch. Hon är sångerska i Florence + The Machine. Det är hon som är Florence i namnet om ni inte vi...Eller... Ni kanske förstod det... Ialla fall, så tar hon ascoola bilder.






Det här är omslaget på deras debutskiva, vilken jag älskar! Har gått varm i min telefon om man kan säga så.





Deras låtar innehåller ofta metaforer och har en undermening. Som Birdsong. Den handlar om att hon dödar en fågel, eftersom han såg vad hon gjort. Men i drömmarna kan hon höra hans kvittrande. Skaffa en egen åsikt, för jag har redan min.




Den här låten är också fantastisk som demo. Och har ett underbart intro som jag har som alarmsignal som jag brukar lyssnar på mycket på morgonen eftersom jag snoozar som en galning eftersom den är så bra.

Men, min favorit av Florence + The Machine just nu är Blinding. Den är sååååå bra.








Jag älskar den här låten, för mina pals på Florence hemsida har alla olika åsikter om vad den här låten är om. Inte helt olika, men raderna har olika betydelser för alla. På videon där uppe vill jag bara säga att jag älskar bilden 1:11.

//
Jonna


Waking in the morning feeling like P.Diddy

Hej! Det här är den överlägset bästa låten som spelas på radiokanaler som The Voice just nu. Och glöm inte att jag är lite av en musiksnobb. Kesha med Tik Tok



Älskar texten. Gå och kolla upp den.

Naaaw, I want one too.

[VFOTN2.jpg]



Men övervälmande bild much?! På en vanlig torsdag?

Okej...

Um, grattis Linda, du fick som du ville. Ett nytt försök.

Hej. Jag är fullt medveten om att mitt senaste inlägg var den tjugonde juni.
Jag vill bara säga att idag är det 9 dagar kvar tills jag ska på Muse. Det kommer bli awesome.




Det här är Muse. Från vänster Chris(bas), Matt (Guitargud, pianomästare och supervokalist) och Dom(Dom on the drum, ett försök till skämt, skratta och se glada ut så råkar ni inte ut för min vrede.)
Jag tror jag har en crush på Muse.

Jag ska gå och lägga mig snart, men först måste jag uppdatera er lite.



Det här är Florence Welch. Hon är sångerska i Florence + The Machine. Hon är fantastisk och har paljetter på händerna. Jag ska ge er några låtar någon dag när jag känner mig generös.

 


Det här är Radiohead med Thom Yorke i spetsen. Han är kejsaren av alternativ musik. Han är Muse´s inperationskälla och crazytalanted. Radiohead är fantatiska. Jag ska ge er min favorit just nu.



Det här är en av mina favorit låtar just nu.

Okej, jag har upptäckt att jag gillar att skriva om musik. Det kanske blir något annat imorgon. Eller i övermorgon.


RSS 2.0