Movies in minutes: Twilight + New Moon

Alltså, de här videorna har funnits ute ett tag och jag har använt dem för att muntra upp mig och tänkte dela med mig av deras awesomness



Say it outloud! A mermaid!

Och sen den första New Moon trailern:




Blooperna på den här videon är asroliga! Och Laurent är amazing med sitt Man!

Titta på dem! De kommer inte göra er besvikna!

The Fame Monster

Så, det snöar så in i helvete. Musikhjälpen är snart slut. Min tånagel har gått av. MEN det finns ett ljus i våran vita vintervärld. Lady Gagas The fame monster. Seriöst, jag brukar inte gilla sån musik så mycket att jag lyssnar på hela skivan, men den är faktiskt värd det. Och som en bonus så är den monster inspirerad. True Blood har uppenbrarligen spelat en stor roll för Lady.

Sen finns det ju såklart musikhjälpen. I år är det för att hjälpa de smittade och motarbeta malaria och i fjol var det för att hjälpa folk på flykt. I år var det Jason Diakté, ni vet Timbuktu, Ametist, och Krister som var inlåsta i Glasburen utan mat i en vecka. Promoe har trallat förbi typ varje dag och det ar varit livemusik och om man skänker pengar så för man önska en låt. Jag skänkte 50 kr och bara av det så kan 25 barn få botemedel eller en familj få myggnät eller massa mammor kan snabbtesta sina barn för malaria. Man kan fortfarande skänka pengar, så sätt på P3, 99.8.
Förstå hur roliga de har varit mitt i natten. Det har varit hysteriskt med massa konstiga danser och när Jason och livesrtisterna har slagit ihop sina påsar utan att ha övat innan. Förra året var Kitty Jutbrink med och hon var jätteduktig, men det här året var det mycket roligare.


Jullov

SQUEE! Snart är det jullov! Jag har varit supernervös och gått runt på nålar hela veckan känns det som, i väntan på betygen. Men, som någon lärare sa idag så soelar inte det här betyget någon större roll.

Jag postade den här videon på Facebook, men jag har upptäckt att jag har en minicrush på Jackson Rathbone och hans Southern Drawl så vassego!!


Nej, men seriöst, kolla in hans leende vid 0:25 typ...




WOW!!...Erm.. Ja...


//

Jonna



Shrek...

Hej! ignorera rubriken. Så... Det hände en rolig grej för någon dag sedan eller när det var. Jag gick och trallade på en Elvis låt. Suspicious minds och kunde den större delen av texten. Då frågade någon min varför i all världensnamn kunde jag den. Då sa jag: Man har väl skillzzz. Vill ni veta anledningen?



Skit i sångaren i Glasvegas. Han brukar vara bra, men suger här. Spola fram till 0:55. Då höör man änglaklockor klämta eller whatever.

The laserdome kidZ

Så, imorgon ska jag + klassen ha klassens dag. Inga lektioner och vid typ elva åker vi till stan och spelar laserdome. Mitt och Nikes lag kommer vinna över Lollo och Lindas lag. Bara så ni vet. Mitt lag heter The Laserdome KidZ. Det står skrivet i stjärnorna att vi kommer vinna. Det är öder och grejer.
 


Florence kommer som kanske bekant till Sverige i mars. Och jag lovar att jag kommer hoppa från IKEAS tak om jag inte får gå. Jag ska ringa till Debaser eller whatever och flörta lite så de släpper in mig på nedersta planet, även om det är 18. Sanna mina ord, men jag SKA se Florence frickin Welch. Har jag nämy att hon kommenterade på min blogg? Jopp, generös som hon är så rekomenderade hon en bild till mig.



Japp. Så eftersom jag är såld på FatM på Rivoli Ballroom så ...

<3


RSS 2.0