Here comes the mubling lyrics




How twilight SHOULD have ended. Och jonna <3 Jasper här.

Random video

Hej. Jag tänkte bara dumpa en av världens bästa låtar på er. Och ja, det är en Final Fantasy video. So what? Den är jawsome. Cut - Plumb spelades under en av de mest romatiska, ångest och kärleksfyllda scener jag någonsin sett. Det var en Vampire Diaries scen och jag ÄLSKADE den.



Så idag har jag varit hemma. det känns som jag har något skit i kroppen. Whatever, det spelar ingen roll.

När jag ändå har ett inlägg med ordet random i så kan jag ju berätta om vad jag låg och tänkte på i morse. Hur bryssel kål växer. De är ju runda jävla bollar, så de måste ju växa på något. Jag menar, på engelska heter de ju Brusell sprouts. Då borde det ju vara något sorts av lång växt. Eller något. När jag sen satt och läst en FF som heter Emanicipation Proclamation och de nämde effing brussel sprouts så var jag tvungen att kolla upp det.


Japp, jag fick svar på min filosofiska monolog. Så här växer brysselkål.


// Mästerinnan av filosofi


Greats Northern - Houses

Älskar den här låten ovan. Den är A-M-A-Z-I-N-G!

Den här låten nedan, är fantastisk också.

 

 


Den hät låten är också helt underbar! 

/Jonna


Musik

Hej. Ursäkte min tidigare inlägg. Jag var berusad av Stefan Salvatore.

Nu tänkte jag lägga in några av mina favoritlåtar just nu.

Jag vet inte varför men den här låten är så pretty. Jag älskar den h'r delen extra mycket:
Oh, up, down, turn around; please don't let me hit the ground
Tonight I think I'll walk alone; find my soul as I go home


okej, moving on...

Eftersom vissa på Youtube är dumma mot mig, och inte låter mig inbädda den här videon. Men KOLLA PÅ DEN!!! DEN ÄR HILARIOUS!!
"Why don´t you have a gilrfriend? You are sooo cool and totally hot!"
"I know!" HAHAHAHAH
här är den iallafall. Kolla! Det är värt det.


Här är låten som ÄGER!







xx

Oh my gosh.

Jag glömde ju det nästan viktigaste och hela anledningen med mitt förra inlägg.

Paul Weasley.

074.jpg


Det här är #paulweasleyabs  som jag och några till som <3 TVD försökte göra till ett trending topic på Twitter. Det gick sådär.



Click to view full size image


Paul Weasley är löjligt lik Leonardo DiCaprio i klänning kostym alá 1864 or whatever.



Men, vad jag tänkte på är att typ såhär ar det jag föreställde mig Edward när jag läste Twilight. När jag tänker efter så var det ganska exakt så här jag tänkte mig Edward.
Damon är Stefan(jag sörjer för att han heter Stefan. Srsly, var det det hetaste namnet de kunde hitta på?) bror. Han är ond. Men snygg. Och spelade Boone i Lost. Han är coolspice. Han är sarkastisk och ironisk HELA tiden.




Sorry #robertpattinsonabs, men ni är påmålade. Och ni har blivit slagna.

#paulweasleyabs came, saw and conquered.




The Vampire Diaries

Så, jag har ju kollat på The Vampire Diaries som hädanefter kommer kallas Tvd, ´cause I´m lazy like that. Men eftersom jag inte hade någon bokserie att läsa så tänkte jag : ah, screwww it.
Så jag åkte till Dieselverkstaden som den trogna boklånare(trust) jag är så dissar jag Forums bibliotek. Men iallafall, så gick jag fram till Anna, en bibliotikarie som jag har pratat med innan( Jag sa ju att ni skulle lita på mig), och frågade efter Tvd. 
Det visade sig att biblioteket hade svikit mig. Jag kände mig förkrossad. Som att min sol slocknat. Som att live..*ahem* Ni fattar poängen. Men jag höll masken och frågade om det var något de kunde tänka sig köpa in. Hon gick och blabbade lite med sina kollegor som satt och såg viktiga ut. Under tiden stod jag och bet av fyra naglar och knäckte knogarna ett antal gånger. Anna var mitt sista hopp. Annars skulle jag tvingas åka till Uppsala Bibliotek och av någon anledning så var den tanken inte superlockande.
För varje steg hon tog mot mig kände jag den förlamande rädslan ta över mig. Jag höll andan och hon sa att de skulle beställa in hela serien och att hon skulle ställa mig först i kön. HA! Suckah punch i Uppsalas face.

Så i måndags skuttade jag hem med Tvd 1st volymen med The awakening och The struggle i. Ahnajs. Men eftersom jag håller på och läser/ser minst 5 olika vampyr tjofräs samtidigt så suddas linjerna ut ibland. Därför bestämde jag mig för att se om HELA Vampire Diaries. And that shit rocks my sox off.
Jag skulle nästan säga att serien är bättre än böckerna. Det kan ha att göra med att jag ogillar att läsa ur tredje person. Bjäääää!


Men i serien finns den där känslan som fattades i böckerna. Och visst finns den... Vem skulle inte vara kärleksfuöö mot den här hawtspicen?

fnbstefan.jpg

Jag är helt okej med att Elena övertalade Stefan att gå med i Footballs laget. Anledningen ser ni ovan.

Click to view full size image

Om jag tänker efter så hade han faktiskt inte behövt vara med i själva laget. Han hade kunnat sitta kvar där. Det skulle inte stört mig alls.

VD102-0014.jpg


Det här är människorna. den blonde är Matt. Han var tillsammans med Elena men hon gjorde slut för hon behövde vara ensam. Ensam my ass. Den andra killen är någon random dude som egentligen borde se ut som en slusk. Too hawt. Men, de är arga på Stefan för han är bättre än dom på allt. Såååå, Tyler(too-hot-guy) is Hatin´och slänger en boll på Stefan. Meeeeeennnn:::::::


VD102-0017.jpg


Stefan är sååå cool att han fångar bollen och slänger tillbaka den. Vill ni veta hur han gjorde det?? En hint??





MOHAHAHA, eftersom jag är så ond så ska jag kolla på ett till avsnitt. NU!


Men, Min spellista på Spotify just nu.


kthanxbye, eller kthanxbai, som det tydligen hette.

RSS 2.0