Bara några till...

Idag är det ju som bekant alla stjärtans dag. En högtid som jag inte uppskattar. I vanliga fall.
Men idag har vi fått eclipsecrack, något som inte inträffat förut. Jag la upp någrabilder innan och sa att jag inte skulle titta på fler bilder. Nu gjorde jag det i alla fall. Men det är ju alla hjärtans dag och skit så det var en engångs grej. Om man desperat måste se dem och inte vet någon hemsida som kan ha dem är man inte värdig.

Jag upptäckta att det fanns flera att se efter hoppet som vissa sidor gör. Jag hoppade, men ångrade mig. Jag VILL inte. Sen ångrade jag mig igen och kollade. De var NAJS. Det verkar som om Kstew har lärt sig att le mer.  
Jag ska vara stark och bara se trailern eller trailerna. Inget läckt eller filmat. Det ska bli mitt nyårslöfte. Bara bilder som blivit officiellt släppta.
Hur jag ska klara det är inte självklart ännu. Vampire Diairies kanske? Jo, om det inte skulle dröja till freaking 25 mars till nästa avsnitt!

Detta inlägg kan ni bara ignorera egentligen.


UPDATE:  Woops. Bilderna var visst läckta.


OH MY GOD!

Okej... Jonna kommer hem och är slut efter en och en halv timmes boxning på Friskis. Hon sätter på datorn och lyssnar på Florence samtidigt som hon loggar in på sin mejl. Hon ser då att Alison har mejlat henne. Alison är hennes Twibuddy och Jonna blir glad för hon har inte snackat med henne på länge. Jonna kollar då på ämnet. 5 New Eclipse stills. Jonna fnyser för det är inte först gånger Alison försökt lura henne. Hon öppnar mejlet och går in på länken. Det här är vad hon finner.

 










Ermm... *spoiler* Vad är det Jonnas Twieye ser in Bellstens hand...



[EclipseNom.jpg]

Jonna inser då att det inte bara blir ett leghitch. Hon squealar lite out of character, med det struntar hon i. Alison avslutar mejlet med Happy Valentine indeed. Jonna håller med. Hon börjar också fundera på om hon ska se fler stills från Eclipse. Det ska hon överväga.

//
Jonna

HOLY SMOKES!

[MEADOW2.jpg]

Vi bad om ett leghitch. Och titta vad vi fick. Fandom nöjd? YES, THANK YOU VERY MUCH.



[MEADOW!.jpg]




*Le sigh*

Vampire Diaries.

Hej. Hej Linda, jag bloggar. Igår var jag inte i skolan. Det var långtråkigt hemma. Jag har upptäckt att jag gillar skolan. Eller, jag har nog alltif gillat skolan, det är bara det att jag insåg det först för någon månad sen. ¨

Vampire Diaries kallade idag när jag kom hem. Problemet var att det gjorde The Woods Are Lovely, Dark And Deep. Så jag hade ett major dilemma.
Jag kom precis på att jag kanske ska berätta vad The Woods är. Det är en underbar Fanfic full av angst och andra härliga grejer som peppar upp en.
Tillbaka till dilemmat. Igår började jag läsa det nya kapitlet av The Woods, men så kom jag på att jag hade skola idag, så då var jag ju tvungen att  sova. Så jag hann inte klart. Vampire Diaries hade jag också väntat på sen förra veckan.
Eftersom jag är så snäll och diplomatisk så hittade jag upp min Vampire Diaries länk och lät det ladda och buffra och puffra och vad nu videon gör medans jag läste klart. SMART, JONNA!

Vampire Diaries var amazing as always. Asnajsa kostymer efterso det var massa flashbacks, otrolig plot och Vampire Diaries signatur, cliffies.




Den här bruden är ovanligt lik Elena och det är hon som är orsaken till all hf. Katherine är denna skanks namn. Skäms på dig. Hon är dum. Och ful. Eller, nej, hon är ashet, men det passade bättre in.

Alla känner till Snow Patrol? Jag hoppas med gud att ni gör det, för annars blir jag besviken.







Heart the song.


Och nu till anledningen till att jag faktiskt skrev ett inlägg. Jag har hittat en svensk TVD sida, och de är pretty damn wonderful. Nu är det så att de har en tävling om olika posters. Jag har siktat in mig på denna underbara lilla posteriposter.




Men eftersom jag är så förbannat cool och har en blogg så får jag uppenbarligen två tillfällen att vara med och tävla så då satsar jag på en annan.  Det är taktik som gäller.
Men, man skulle länka till tävlingen, och det tänker jag kolla om det går. Men först så ville jag bara säga att om någon bara känner för att vara snäll mot mig så kan de ju ge mig Papillon - Räddningarnas öar och The thin man på dvd.

Men nu ,länken.  Here, kittykitty

SQUEE!!! Det funkade. Generation nollkoll no more!

// Jonna


RSS 2.0